Services en onderhoud
 
 
"CV-SERVICES" vof  ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF
"CV-SERVICES" vof  
ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF
"CV-SERVICES" vof  
ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF

 

Services en Onderhoud

"CV-SERVICES" is naast het installeren van cv-installaties, gespecialiseerd in onderhoud en service. "CV-SERVICES" heeft de nazorg in de vorm van onderhoud en service, die wij bieden na installatie, hoog in het vaandel staan.

Na het installeren van een nieuwe cv-ketel kunt u rekenen op volledige service middels een jaarabonnement voor periodiek onderhoud en controle van de cv-installatie.

 

Onderhoud cv-installatie

"CV-SERVICES" heeft abonnees in zowel Eindhoven als de omliggende gemeenten. Wij werken met jaarabonnementen. Ook niet-abonnees worden uiteraard zo spoedig mogelijk geholpen bij storingen. Om er verzekerd van te zijn dat uw apparatuur in topconditie blijft is periodiek onderhoud noodzakelijk. Voor periodiek onderhoud en om verzekerd zijn van hulp bij storing en noodgevallen sluit u een "CV-SERVICES" een jaarabonnement af.

Abonnementen

Periodiek onderhoud cv-installatie en verzekerd van hulp bij storing.

Om een cv-abonnement af te sluiten neem vrijblijvend contact op:

Services bij cv-storing

"CV-SERVICES" is 7 dagen per week bereikbaar tot 10.00 uur ‘s avonds. Bij storingen streven wij ernaar klanten binnen 24 uur te bezoeken en men krijgt de monteur rechtstreeks aan de telefoon.

Storingsdienst

Dagelijks: 10.00 - 22.00 uur
Weekend en Feestdagen: 12.00 - 22.00 uur.

"CV-SERVICES" Storingsdienst is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar:

 

Voor het afsluiten van een onderhouds abbonement, contact bij storing, aanvragen van informatie of offerte cv-installatie kijk bij: contact met "CV-SERVICES"